Ekologiska pizzabottnar från Tony´s

Beskrivning​

Bakad av en mästare – gräddad av ett proffs.
Hemligheten bakom en riktigt bra pizza är degen. Och för att skapa en bra deg krävs kunskap och tålamod. Med pizzabotten eller färdig pizza från Tony’s kan du utan lång förberedelse skapa din egen kvalitetspizza. Pizzorna bakas med ekologiskt svenskt mjöl i en liten fabrik i Nyköping, där degen får ordentligt med tid att jäsa, för att sedan bakas ut för hand och till sist förgräddas i ugn och frysas in före transport.
– Ska man göra en riktigt bra pizza ska man ha tålamod och kunskap, därför låter man dessa degar jäsa i minst 12 timmar.
Erbjud dina gäster ett självklart menyalternativ- en rykande färsk pizza!

Tony’s pizza
Bakom Tony’s pizza står Tony Gerasovski, vinnare av pizza-SM 2011. Vinnarpizzan bestod av en botten på sex sorters mjöl, en tomatsås som var ett långkok på Pelatitomater och den toppades med härliga svenska smaker som hängmörad kronhjort, blancherad palsternacka i vit balsamico, skogssvamp, lingon och tranbär. Själva hantverket lärde sig Tony redan som barn, på familjeföretaget Restaurang och Pizzeria Fazana i Nyköping. Med Tony’s Pizzabotten kan du snabbt och enkelt erbjuda en kvalitetspizza på menyn.

Hemligheten bakom en riktigt bra pizza är degen.
Pizzabottnarna fungerar att gräddas i både varmluftsugn, vedugn och elektrisk pizzaugn och finns i storlekarna 32 cm respektive 22 cm (perfekt som barnpizza eller halv portion).

Scroll to Top