Fresh news, direkt från branschen

Kockar från Rational på mässan
Press

Snart steker robotar omelett

En av vår tids stora hållbarhetsutmaningar handlar om matsvinn. Det behövs ny teknologi och nya innovationer för att lösa den negativa påverkan som branschen har på miljön. Förutom teknik och innovation behövs dessutom mer kunskap om maten och vår hälsa för att vi ska kunna förändra det nuvarande systemet och dess negativa miljöpåverkan. Men hur gör vi det? Och hur kommer foodtech-industrin förändra branschen framöver?

Läs mer »
Nyheter

Vi tar vårt ansvar!

Vi tar vårt ansvar! Vi arbetar efter följande principer Samhällets utveckling pekar åt ett ökat intresse för olika former av ”mer”. Mer saker, mer möjligheter,

Läs mer »
Press

Hur smakar framtiden?

Hur smakar framtiden? Vad vi tycker om för smaker och mat är individuellt, men vad tror vi om framtidens smaker? Kommer vi utveckla en mer

Läs mer »
Press

Ett växtbaserat recept för framtiden

Ett växtbaserat recept för framtiden Utvecklingen av växtbaserade produkter har den senaste tiden fullkomligt exploderat och nya ersättningsalternativ till animaliska proteiner poppar upp på marknaden

Läs mer »
Scroll to Top